Assortiment en diensten

Bij HEER-LUK vind je wijnen uit het hogere segment, variërend van zeer betaalbaar tot de meest exclusieve wijnen. Of je nu op zoek bent naar een frisse witte wijn, een complexe rode wijn, een krachtige port of een kruidige sherry, wij hebben het voor je. En als je het leuk vindt, kunnen we je alles vertellen over de herkomst, de kenmerken en welke spijzen je ermee kunt combineren voor een ongekende smaakervaring.

HEER-LUK is dé wijnspecialist voor zowel particulieren als bedrijven. Wat we ook doen, het bieden van een optimale beleving staat centraal. Omdat we het belangrijk vinden dat het plaatje helemaal klopt, zorgen we ervoor dat alles tot in de puntjes is geregeld. Zo zijn we van mening dat kwaliteitswijn uit een goed glas moet worden gedronken. Heb je zelf niet het juiste glaswerk tot je beschikking? Dan regelen wij dit met alle plezier voor je.

Kort samengevat zijn we er voor iedereen die geniet van een goed glas wijn, ongeacht of dit in de privésfeer is of op het werk. Voor particulieren organiseren we onder meer wijnproeverijen en thema-avonden. Denk bijvoorbeeld aan een wijnthema rondom kreeft, asperges, een wijnland of een bepaalde druif.

Daarnaast is HEER-LUK een gewaardeerde partner voor diverse bedrijfsmatige bijeenkomsten en gelegenheden. Zo helpen we diverse horecazaken om de omzet te boosten met behulp van wijnarrangementen. Dit doen we door samen unieke wijnconcepten te creëren die naadloos aansluiten bij de beleving van jouw bedrijf. Ook worden we regelmatig ingezet om de catering bij bijvoorbeeld bruiloften naar een hoger niveau te tillen.